HomeKN9A0313_netti.jpg

“Nöyrin kiitos vielä sinulle! Miten oletkaan saanut meistä niin hyviä kuvia. Sun kuvista näkyy, että ne on otettu mielettömällä ammattitaidolla ja rakkaudella. Sä olet just oikea tohon hommaan. Kiitos, että saatiin just sut ottamaan meidän hääkuvat!”

Minna & VilleKN9A3254_netti.jpg

“En viihdy lainkaan kameran edessä ja vielä hetki ennen kuvausta jännitti hirveästi. Kuvaustilanne oli kuitenkin todella miellyttävä ja turvallinen, joten aika meni nopeasti ja nautin joka hetkestä. Kuvista tuli hienoja, joten päätin tilata muutamia ylimääräisiäkin.”

Katariina_MG_2128_netti_bw.jpg

“Hääkuvauksesta jäi ihana tunne, että kaikki toiveemme oli kuultu ja toteutettu. Sonja osasi ikuistaa juhlistamme juuri sellaiset hetket, joihin haluamme palata myöhemmin.”

Roosa & TeemuKN9A5767_netti.jpg

“Sonja kuvasi meidän hääkuvat ja oltiin miehen kanssa ihan ihmeissämme kun saimme kuvat, meistä oli saatu hyviä kuvia vaikka ei viihdyttä kameran edessä! Sonja kuunteli toiveitamme, testailtiin yhdessä hetken mielijohteesta erilaisia juttuja (asento, miljöö, sijoittelu) sekä sai olostamme mukavan ja vaivattoman. Todella valtava plussa myös kuvien nopeasta toimituksesta.”

Jenni ja Kim_N9A2535_netti.jpg

“Boudoir-kuvaus oli upea kokemus! Kuvaushetki oli todella miellyttävä ja rento. Mahtavaa oli että sain myös ohjausta valokuvissa olemiseen, koska aikaisempaa kokemusta ei ollut. Sain niin paljon hyviä kuvia, että oli vaikea valita niistä omasta mielestä parhaat. Paras joululahja ikinä!”

Mimmi_N9A1074_netti.jpg

“Olen aina ollut epävarma ulkonäöstäni, ja mua on kiusattu koulussa ulkonäön ja luonnonkiharoiden hiusteni takia. Alkuun jännitti mennä kameran eteen vähissä vaatteissa ja kuviin missä näkyy kaikki. Jännitys unohtui kuitenkin nopeasti, koska kuvaaja ja mallinohjaaja olivat todella mukavia ja kannustavia. Itselläni ei ollut oikein ideoita valmiina, mutta he neuvoivat tarvittaessa ja antoivat ideoita mitä ei olisi itselle tullut edes mieleen.

Kuvausaika meni nopeasti, eikä tilanne ollutkaan yhtään niin kiusallinen kuin alkuun pelkäsin. Sonja ja Anna olivat rennon rempseitä ja huumorintajuisia ja saivat kuvattavan rentoutumaan nopeasti. Sonja on rauhallinen ja mukava kuvaaja, ehdottomasti suosittelen. Jos joskus tulee tarvetta muunlaisiinkin kuviin, pidän ehdottomasti Sonjan mielessä! Myös meikkaaja oli ihana ja todella mukava, kuunteli hyvin asiakkaan toiveita.”

Joanna