Boudoir- ja huomenlahjakuvaus

_N9A1074_netti

“Olen aina ollut epävarma ulkonäöstäni, ja mua on kiusattu koulussa ulkonäöstä ja luonnonkiharoista hiuksista. Alkuun jännitti mennä kameran eteen vähissä vaatteissa ja kuviin missä näkyy kaikki. Jännitys unohtui kuitenkin nopeasti, koska kuvaaja ja mallinohjaaja olivat todella mukavia ja kannustavia. Itselläni ei ollut oikein ideoita valmiina, mutta he neuvoivat tarvittaessa ja antoivat ideoita mitä ei olisi itselle tullut edes mieleen.

Kuvausaika meni nopeasti, eikä tilanne ollutkaan yhtään niin kiusallinen kuin alkuun pelkäsin! Sonja ja Anna olivat rennon rempseitä ja huumorintajuisia ja saivat kuvattavan rentoutumaan nopeasti. Sonja on rauhallinen ja mukava kuvaaja, jota ehdottomasti suosittelen. Jos joskus tulee tarvetta muunlaisiinkin kuviin, pidän ehdottomasti Sonjan mielessä! Myös meikkaaja (Petra, Studio Beauty Blanc) oli ihana ja todella mukava, kuunteli hyvin asiakkaan toiveita.”

– Joanna 4/2019

_N9A2535_netti

”Upea kokemus! Kuvaushetki oli todella miellyttävä ja rento. Mahtavaa oli, että sain  myös ohjausta, koska aikaisempaa kokemusta ei ollut. Sain niin paljon hyviä kuvia, että oli vaikea valita niistä omasta mielestä parhaat. Paras joululahja ikinä!”

– Mimmi 4/2019

_N9A2073_netti

”Aiemmin en edes tiennyt, mikä boudoir-kuvaaminen ylipäätään on. Onnekseni se osoittautui yhdeksi mahtavimmista ja vartalopositiivisimmista kokemuksistani! Luulisi, että olisin kauhean ujo vähissä vaatteissa, mutta kiitos suomen saunakulttuurin sekä valokuvaajan ja mallinohjaajan luoman hyvän fiiliksen, rohkenin poseeraamaan. Innostuin niin, että en tahtonut valokuvaamisten loppuvan, kun minulla olisi ollut aina vain lisää taiteellisia ideoita! Rohkenin jopa näyttämään kuvia ystävilleni ja siitä tuli hyvä fiilis, muutama ystäväni myös kiinnostui boudoir-kuvauksesta! Tulevaisuudessa, kun olen 80-vuotias ryppyinen mummeli keinutuolissa, olen onnellinen, että sain nuorena tilaisuuden suhtautua vartalooni positiivisesti, olla oma itseni ja ikuistaa valokuvia muistoksi itseäni varten. (Tai ehkäpä kehua mummelina muille, miten fabulous olin nuorena! :D)”

– Roberta 4/2019