Minusta

Olen 25-vuotias turkulainen, ihmisiin erikoistunut valokuvaaja. Rakastan dokumentaarista kuvausta, luonnonvaloa, miljöökuvausta ja elämän onnellisten hetkien, kuten häiden, tallentamista. Kuvaajana olen sensitiivinen ja annan kuvattavalle tilaa ja aikaa. Ohjaan tarvittaessa, mutta ensisijaisesti luotan siihen, että kameran edessä yksilön hengittäminen tai parin keskinäinen kemia tekee kuvasta onnistuneen ja luontevan.

Uskon valokuvan voimaan, ja lähden mielelläni mukaan erilaisiin aktivistiprojekteihin!


_n9a0012_netti
kuva: Anna Haapalainen

Tarvitsetko kuvaajaa häihin tai muihin juhliin? Haluatko itsestäsi upean kuvan valitsemassasi miljöössä tai studiomaisemman potretin? Etsitkö kuvaajaa taideprojektiin tai teatteriryhmän promokuvia ottamaan?

Ota yhteyttä! Olen vahvimmillani dokumentaarisena valokuvaajana sekä henkilökuvauksessa, mutta lähden mielelläni mukaan erilaisiin projekteihin.

Asun Turussa, mutta kuljen julkisen liikenteen sallimissa rajoissa ympäri Suomea.


Please contact me with possible work offers as well as co-operations with artists, dancers, musicians, etc. I’m on my comfort zone while doing documentary photography (theatre, event, ceremony, wedding) and portraits, but I’m open for any suggestions!